Odată ce va-ți hotărât asupra ferestrelor,alegerea accesoriilor este următorul pas în definitivarea confortului și aspectului general al locuinței sau sediului dumneavoastră. Deși aceste detalii pot părea mai puțin importante atunci când vă hotărâți să achiziționați ferestre cu geam termopan,trebuie avut în vedere că montarea accesoriilor odată cu montarea geamurilor este mult mai eficientă și reduce din lucrările de finisare de după montarea geamurilor mai ales în cazul pervazelor,  aspectul general este vizibil superior iar utilitatea lor o să o apreciați în timp.

Accesoriile pe care vi le propunem sunt :

  • plase insecte
  • sisteme de aerisire
  • pervaze

 

Plase insecte

plase insecte

Sisteme de aerisire

Pentru a asigura o aerisire corespunzătoare a locuinței  și totodată pentru evitarea fenomenului neplăcut al apariției mucegaiului Oviplast vă propune montarea unor sisteme de aerisire ferestrelor dumneavoastră, dispozitivul constă într-o clapetă montată în partea de sus a cercevelei.

Clapeta care în poziție normală stă deschiă permite aerisirea optimă a încaperii având fereastra închisă, evitand astfel formarea curentului de aer în interior. La intensificarea presiunii aerului în exterior (vânt, furtună) clapeta se închide automat acționând sub greutatea proprie și izolând astfel interiorul de exterior.

Condensarea vaporilor, deci formarea condensului, este un proces fizic foarte normal, care, pe cât se poate, nu ar trebui să aibă loc în interiorul unei clădiri. Aerul din încăperi conține o anumită cantitate de umiditate sub formă de aburi.

Aburii iau naștere în viața de zi cu zi: gătitul, spălatul, folosirea dusului produc aburi în cantități mari. Și omul produce prin respirație și transpirație umiditate iar plantele din cameră sporesc și ele umiditatea aerului.

Pervaze

Este recomandată montarea pervazelor de interior și exterior o dată cu schimbarea termopanelor. Pervazele de exterior au rolul de a preveni posibilele infiltrații care ar putea să apară la contactul ferestrei cu peretele și sunt confecționate din aluminiu. Pervazele de interior formează un tot unitar cu fereastra dând un aspect general plăcut întregului ansamblu, are rol de protecție al peretelui putând fi comandat pe diferite nuanțe de lemn sau emitație de marmură.

Montarea pervazelor se face utilizând un profil special pentru îmbinare care asigură fiabilitate și etanșeitate.

accesorii termopane