Sistemul 88 mm

Descoperiti viitorul cu noul Sistem PREMIUM 88 mm, total reproiectat, de la profine: tehnologie complexa cu 7 camere, avand o adancime constructiva de 88 mm atat in toc cat si in cercevea, dimensionate astfel incat sa asigure o termoizolatie fara egal. 
Confortul este imbunatatit prin coeficienti de transfer termic ai profilului Uf superiori care asigura temperaturi ridicate la nivelul suprafetelor si reduc pericolul de formare a condensului.
Profilele sistemului ofera o termoizolatie suplimentara chiar si in varianta standard (doar profil PVC si armaturi), avand si garnituri inovatoare în faltul de cercevea si de toc.
Acest tip de profil este recomandat pentru casele pasive avand un coeficient de izolare termica a ferestrei de Uw = 0.72 W/(m²K); in plus sistemul prezinta o stabilitate extraordinara pentru spatiile vitrate mari. 
Legatura dintre cele doua sisteme de 76 mm si 88 mm este nivelul de compatibilitate prin utilizarea armaturilor identice, a garniturilor si a profilelor de legatura. Tehnologiile de upgrade optionale sunt: AluClip, AluClip Pro, AddOn si proEnergyTec .
Proiectantii nostrii lucreaza continuu la noile generatii de produse cu caracteristici optime, care stabilesc standarde in ceea ce priveste conservarea resurselor energetice.
Cu sistemele inovatoare de profile, oferim solutii care imbina intr-un mod armonios atat functionalitatea cat si designul ferestrei, punand la dispozitia arhitectilor si a cumparatorilor, o vasta gama de culori.
Profine ofera, pentru ferestrele cu suprafete placate metalic, ceva special in comparatie cu placarile din aluminiu conventionale. Noul Sistem 88 AluClip Pro (placare cu aluminiu cu design si rezistenta deosebita la incovoiere) folosit cu proEnergyTec (gama de profile extrudate impreuna cu spuma poliuretanica izolatoare) combina eficienta energetica a profilelor din PVC cu stabilitatea deosebita a materialelor din aluminiu si este recomandat pentru o pierdere cat mai mica de energie termica.

  • Valoare de izolare termica a sistemului in varianta standard (doar profil PVC si armaturi) este Uf = 0.95 coeficientul de izolare termica al ferestrei este Uw = 0.72 W/(m²K), compatibil cu standardele casei pasive.
  • In varianta cu tehnologiile proEnergy Tec si AluCip Pro, coeficientul sistemului este Uf = 0.79 W/(m²K).
  • Tehnologie a profilului cu 7 camere de izolare termica si fonica.
  • Sistemul 88 mm ofera posibilitatea spatiilor vitrate mari datorita adancimii constructive si a stabilitatii profilului.
  • Sisteme de imbunatatire termica si fonica proEnergy Tec si AluClip Pro (placare cu aluminiu).
  • Reducerea riscului de aparitie a mucegaiului prin coeficienti de izolare termica superiori.
  • Libertatea realizarii propriului design unic si personal al ferestrelor.
  • Complet reciclabil.
  • Certificat GreenLine.

KÖMMERLING 88PDF (400.95 KB )

KÖMMERLING 88plus AddOnPDF (2.61 MB )